2012 június 22, péntek

Előzetesek (1): 666 Park Avenue

Remélem, hogy nem fog csalódást okozni a 666 Park Avenue című újonc, mely 2012 őszén debütál az ABC nevű csatornán. Új előzetest kapott, ami alapján még eldöntheti a néző, hogy belekezd-e majd vagy sem.

2012 június 21, csütörtök

666 Park Avenue | Promócionális fotók az 1. évadhoz

A 666 Park Avenue című sorozatról hoztam már korábban egy előzetest, mely az ABC-n debütál idén ősszel, valamint képeket az első epizódból. Most viszont 9 db promócionális fotót az első szezonhoz. Potenciált látok benne, csak ne csesszék el utána. Pilotra beülök.

Tovább»

2012 május 16, szerda

Előzetesek (3): 666 Park Avenue

Ahogyan azt ma korábban is írtam, engem már most megvett magának a 666 Park Avenue című újonc, mely 2012 őszétől bizonyíthat. Ha már képek érkeztek az 1.01 - Pilot nevű epizódjához, akkor nézzük meg az előzetesét is. Elég pöpec, azt kell mondjam.

2012 május 16, szerda

666 Park Avenue | 1.01 - Pilot - Promócionális fotók

2012 őszétől várható az ABC képernyőjén, a Revenge után, vasárnaponként a 666 Park Avenue című sorozat, mely a dráma, horror és Sci-Fi kategóriába sorolható be. Pont a kedvenc egyvelegem, a pilotra biztos benevezek. Ráadásul nem hozakodik elő az ABC rossz sorozatokkal. Fontos olyan neveket megemlítenem, mint Mercedes Masöhn, Dave Annable, Jane Van Veen vagy Olivia Doran. És akkor nézzetek meg pár promócionális fotót az 1.01 - Pilot című epizódja kapcsán, összesen 12 darabot.

Történet: Az alapot Gabriella Pierce könyve szolgáltatja. A középpontban egy fiatal házaspár áll, akik New York egyik legrégibb lakásába költöznek be. Ám ekkor olyan dolgok kezdenek el történni, melyre nem találnak magyarázatot. Miután kezdenék otthonosan érezni magukat, természetfeletti jelenségek kezdik el megzavarni a nyugalmukat.

Epizódok száma: 13
Várható vetítés: 2012 ősze, rögtön a Revenge után vasárnaponként
Túlélési esély: Abszolút megvett az alapkoncepcióval, s mostanában élik a fénykorukat a természetfelettivel foglalkozó sorozatok. Megszavazok neki simán egy 80%-os túlélést, remélem nem fogják majd kaszálni.

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás