Úgy érzem, hogy megérdemel egy külön posztot a Misfits 3. évadának 4. része, ami egyébként a szezon félévadzárója volt. Nagyon ütősre sikeredett, valahogyan még az előző epizódot is sikerült űberelniük. Mi is volt ebben a részben?

Egy öregember nyitja az epizód első jelenetét, akiről megtudjuk, hogy szüleit a II. világháborúban elvesztette, őt pedig zsidó létére örökbe fogadta egy német család. Akinem nem esett volna el, itt bizony a szál Adolf Hitlerhez köthető. Kiderült, hogy a képesség adogatós/elvevős srác, akinek neve Seth, adott a manusnak képességet, méghozzá az időutazást. Hogy ez Curtis régi képessége volt-e vagy sem, azt nem tudom, de attól függetlenül remek ötlet volt ez.
A lényeg, hogy elhatározza a bácsi, hogy bosszút áll szülei haláláért Hitleren és visszamegy az időben. Meg akarja ölni, ám minden balul sül el, mert Adolf szúrja meg az öreget, aztán megtalálja az okostelefonját. Itt kezdődik a probléma, mert a krapek visszamegy "saját" idejébe, ám a telefonból kinyert (1945) technológia túl korán hozzájuttatta a nácikat a hatalomhoz. Egy alternatív jelenbe sikerült visszatérnie, ahol a nácik a mai napig kegyetlenkednek és ölnek.

Seth itt kulcsfontosságú karakternek számít, mivel az ő képessége az, hogy tud adni és elvenni erőket. Az is fontos, hogy a bácsi is tőle kapta, s ennek következtében borult fel minden. A felügyelő, azaz Shaun ranggal rendelkezik, s Simon is egy besorozott náci. Persze tudjuk, hogy kedvenc karakterünknek ez nincsen ínyére, s ezt be is bizonyította. Kellemes meglepetés volt az alternatív 2011-ben látni Petert, de itt is meghalt, nem valami szépen.

A szálak szépen futottak össze, mindenki találkozott a másikkal, s a végén sikerült Kellynek rendbehoznia a dolgokat, mivel Seth az időutazás képességét adta neki, így visszament Hitlerhez, s elvette tőle a telefont. Persze aztán saját valóságában Seth visszaadja neki a f*ckin' rocket scientist, azaz a tudós képességét. Ez az epizód frenetikus volt, s másodjára is azt kell mondanom, a Misfits készítői nagyon kreatív ötletekkel tudnak előrukkolni. Így kell kérem szépen felcsigázni a nézőket és közben a sorozatot még jobbá tenni. Nekem az epizód simán megér egy 10/10 pontot.