2012 augusztus 14, kedd

Vendégkritikák

A mai naptól kezdve teljesen máshogy fog üzemelni a blog, ugyanis mostantól azt szeretném, ha különböző sorozatokról küldenétek be kritikákat: lehet pilot -és évadkritika is. Amelyiket szeretnétek. A kritikát a repuloember@citromail.hu e-mail címre lehet küldeni.

2012 augusztus 6, hétfő

Lindsay Lohan és Charlie Sheen a Scary Movie 5-ben

Előzőleg még csak pletykaszinten beszéltek arról, hogy Lindsay Lohan csatlakozik a Scary Movie legújabb részének szereplőgárdájához, most viszont már hivatalos, hogy a színésznő valóban szerepet is kapott.

Még nem lehet tudni, kit is fog alakítani Lohan, de még olyan pletykák is keringenek, hogy Ashley Tisdale (High School Musical 3) is szerepet kapott. Ami még biztos, hogy Charlie Sheen visszatér az ötödik részre, s a színész szerepelt is a harmadik és negyedik epizódban, Tom Logan megszemélyesítőjeként. Arról nincs infó, hogy a régi arcok közül kik fognak még visszatérni.

Malcolm Lee és David Zucker fogja rendezni a filmet, tehát a Scary Movie 5 (Horrorra akadva 5.) 2013. április 19-én debütál Amerikában. Az első rész világszerte 800 millió dolláros bevételt hozott. Részetekről várós a film? Szerintem rossz már megint nem lehet.

2012 augusztus 2, csütörtök

Ideiglenes szünet

Előre nem látható ideig szünetel a blog. Mindenki megértését köszönöm!

Társszerkesztők jelentkezését várom a repuloember@citromail.hu e-mail címre.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás