2012 június 29, péntek

Előzetesek (3): Suits

A starpulse.com szerint a Suits az egyik olyan nyári sorozat, melyet kötelező nézni. Tavaly kezdett, a USA nevű csatornán, ráadásul többnyire pozitív kritikákat kapott. Szóval aki egy kellemes kis dramedyt keres, az mindenképp kezdjen bele. Íme a 2.04 - Discovery bővített előzetese. Akik pedig nézik, azoknak üzenném, hogy csak július 12-én jön az epizód, ünnepek miatt.

2012 június 29, péntek

Előzetesek (2): Rookie Blue

Elég drámaira sikeredett a Rookie Blue (Kékpróba) következő epizódjának az előzetese, mely a 3.05 - Messy Houses címet viseli. De sebaj elvégre ez félig krimi, félig dráma.

2012 június 29, péntek

Előzetesek (1): The Dark Knight Rises

Vészesen közeleg a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) premierje, mind amerikai, mind hazai téren. Ezúttal egy új, Catwoman-központú TV Spottal (ez már a 10. ilyen előzetes) örvendeztettek meg minket.

2012 június 29, péntek

Blu-Ray | Az amcsikhoz is nemsokára érkeznek Blu-Ray formában a Bosszúállók

Szerintem bőven van idehaza minek örülni a The Avengers (Bosszúállók) DVD és Blu-Ray megjelenése kapcsán, ugyanis mi augusztus 29-től, míg az amerikaiak csak szeptember 25-től tudják mindezt beszerezni. Ráadásul a filmet is nyolc nappal hamarabb kaptuk meg. És akkor jöjjön az előzetes, mely a jenkiknek készült. Egy biztos: ez tényleg egy epic film volt. Köszönet a videóért a Yahoo! Moviesnak.

2012 június 28, csütörtök

Előzetesek (2): Dallas

Szerencsére (vagy mégsem?) a Dallas még csak az 1.05 - Truth and Consequences című epizódjával fog jönni jövő héten. Annyira messze áll tőlem maga a téma is, hogy sosem kezdem el. Azért aki kedveli, nézze meg az adott epizód előzetesét.

2012 június 28, csütörtök

Előzetesek (1): Pretty Little Liars

Nagyon fel kell hoznam magam Pretty Little Liars téren, hiszen majdnem kettő évadnyi lemaradásom van. A 3.05 - That Girl Is Poison csak július 10-én érkezik, így jövő héten ne számítson senki újabb részre. Az előzetes viszont üt.

2012 június 26, kedd

DVD | Nyáron megkapjuk a Bosszúállók DVD és Blu-Ray verzióját is

Nem csak moziban kaptuk meg hamarabb a The Avengers (Bosszúállók) című szuperprodukciót, hanem DVD-n és Blu-rayen is hamarabb érkezik, mint az amcsikhoz. Mindhárom kiadványra augusztus 29-től lehet szert tenni. Választhatjuk a sima DVD-t, a Blu-ray+DVD kombót, valamint a Blu-ray+Blu-ray3D kombót.


A Marvel bemutatja a Bosszúállókat, a világtörténelem legütősebb szuperhős-csapatát! A Marvel jól ismert hősei, Vasember, Hulk, Thor és Amerika Kapitány most először fognak össze. Elképesztően látványos hőseposzuk főszerepeit Robert Downey Jr., Scarlett Johansson és Samuel L. Jackson játssza, a rendezést Joss Whedon vállalta. Egy nap váratlan ellenség tűnik fel a színen, aki az egész Föld létét fenyegeti. Nick Fury, a nemzetközi békefenntartó ügynökség, a S.H.I.E.L.D. vezetője rádöbben, hogy a katasztrófától csupán egy nem mindennapi csapat tudná megmenteni világot - és nekilát a szuperhősök toborzásának…


A DVD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: magyar, angol (5.1)
Feliratok: magyar, angol, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 136 perc
Képarány: 1.78:1

A DVD EXTRÁI (magyar felirattal):
A látvány a lényeg

A DVD+BD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: angol (7.1 DTS-HD), magyar (5.1)
Feliratok: magyar, angol, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 142 perc
Képarány: 1.78:1

A BD EXTRÁI (magyar felirattal): Marvel: A 47-esPoénokKimaradt és kibővített jelenetekA látvány a lényeg
+ A DVD változat extrái

A 3DBD+BD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: angol (7.1 DTS-HD), magyar (5.1)
Feliratok: magyar, angol, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 142 perc
Képarány: 1.78:1

A 3DBD+BD EXTRÁi:
2D Blu-Ray extrái

Forrás: Filmnews.hu

2012 június 26, kedd

Előzetesek (1): Teen Wolf

A Teen Wolf (Teen Wolf - Farkasbőrben) eheti epizódjában végre fény derült a kinema kilétére, de nyilván nem fogom leírni, hogy ki is az. Viszont felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy csak úgy indítsa el a videót, ha akar spoilert látni, avagy meg akarja tudni, ki is a kinema. A következő, 2.06 - Frenemy nevű epizód címe pedig nagyon találó. És akkor a félévadhoz érkezünk el jövő héten, bár itt suttogtak 24 összepizódos szezonról.

2012 június 25, hétfő

Előzetesek (2): Falling Skies

Kedveznék a TNT csatorna, Falling Skies című sorozatának nézőinek is, hiszen leadásra került a harmadik rész. Jöjjön a 2.04 - Young Bloods bővített előzetese. Mi a véleményetek róla, érdemes belekezdeni?

2012 június 25, hétfő

Előzetesek (1): True Blood

Minden héten egyre jobb, izgalmasabb résszel jön a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni), tehát hogy a viharba lenne kivétel az eheti? Aki nem látta még, vessen rá egy pillantást. Valamint a jövő héten megjelenő 5.04 - We"ll Meet Again nevű epizódjának előzetesére is.

2012 június 25, hétfő

Kritika | Ilyen volt a New Girl első része

Igaz, hogy nem most kezdett a New Girl című vígjátéksorozat, hanem tavaly szeptemberben, de csak most tudtam sort keríteni a pilot epizódjára. Ennek személyében egy teljesen korrekt comedyt kaptunk.

Nem mondhatnám, hogy Zooey Deschanel miatt éreztem jól magam az epizód alatt, bár azért hozzátesz valamit a színésznő, gondolok itt az eyecandy-faktorra. Kellemes látvány, de néhol én éreztem magam kellemetlenül. Voltak azért olyan húzásai is, melyek megmosolyogtattak. Az "Except for Gollum... He lives in a cave." mondatot muszáj kiemelni, ráadásul ahogy Zooey mondta... tényleg érdemes akár csak ilyen pillanatok miatt elkezdeni.


A történet szerint Jess - aki meg akarta lepni párját, de egy másik lánnyal volt éppen szobán a srác - új helyre költözik, s három férfi lakótársa lesz. Adódnak poénok abból fakadóan, hogyan fogadják az új lányt. Mintha csak haver lenne, gondolok itt a fürdőszobás jelenetre, mikor a lábát borotválja Jess. A srácok egymás között is szórják a poénokat, valamint az is nagyon bejön, ahogy visszaemlékezéseket mutatnak, ki mekkora barom.


Én nagyon örülök, hogy megkapta a második évadának berendelését, mert ebből az egy epizódból kiindulva én úgy érzem, hogy az összes többi is legalább megüti ezt a mércét, hacsak nem ennél jobbat is. Ezért adok én a pilotra egy erős 8/10 pontot, de csakis azért, mert néhol elég kellemetlen szitut produkált Zooey, ergo néha erőltetettnek éreztem a táncolást, éneklést, valamint a túlzott "szerencsétlen lány" figurát. A sorozatot azért megkedveltem, ez a lényeg.

2012 június 24, vasárnap

Dylan O'Brien és az Interns

Dylan O'Brien, a sikeres Teen Wolf (Teen Wolf - Farkasbőrben) című sorozat humoros karakterét alakító színész csatlakozott a 20th Century Fox legújabb vígjátékának, az Internsnek a szereplőgárdájához, melyben olyan színészek tűnnek fel, mint Owen Wilson vagy Vince Vaughn. A filmig sajnos még 2014-ig várnunk kell.

A filmet Shawn Levy rendezi, Wilson és Vaughn pedig két kereskedőt alakítanak, akik hirtelen elveszítik munkájukat. Ezután a digitális világban próbálnak szerencsét, mindketten egy nagy multicégnél kezdenek el gyakornokoskodni. Levy 21 Laps Entertainment és Vaughn Wild West Picture Show Productions nevű cége készíti a filmet, valamint Vaughn saját szkriptjén alapszik. O'Brien egy jóval fiatalabb gyakornokot fog megszemélyesíteni ugyanannál a cégnél.

2012 június 23, szombat

Előzetesek (1): Burn Notice

A Burn Notice (Minden lében négy kanál) képviseli mindazt, ami nem az én műfajom: krimi és akció, drámával ötvözve. Nagyon nem hat meg, egy darab részt se láttam belőle, s sokan már ki is szerettek a sorozatból. Akik nem, azok kedvéért elhoztam a 6.03 - Last Rites előzetesét.

2012 június 22, péntek

To Rome With Love | Új kép a filmből

Woody Allen ma debütáló filmjéből (amerikai premier: 2012. június 22.; hazai premier: 2012. augusztus 30.), kaptunk egy új képet, ami főleg nekünk jelent csak jót, hiszen kint már nézhetik is. Allen a film írója, rendezője és szereplője is, de Penelope Cruz is szerepet kapott benne. Nekünk tehát a nyár végéig várnunk kell a To Rome With Love (Rómának szeretettel) című produktumra.

2012 június 22, péntek

Előzetesek (2): Saving Hope

Még mindig nem láttam a Saving Hope legelső részét, mivel nem volt rá időm. Na de az 1.04 - The Fight előzetese alapján úgy gondolom, lassan nekikezdek a pilotnak. Érdekes rész lesz, annyi szent.

2012 június 22, péntek

Előzetesek (1): 666 Park Avenue

Remélem, hogy nem fog csalódást okozni a 666 Park Avenue című újonc, mely 2012 őszén debütál az ABC nevű csatornán. Új előzetest kapott, ami alapján még eldöntheti a néző, hogy belekezd-e majd vagy sem.

2012 június 21, csütörtök

Milyen sorozatot néztek jelenleg?

Kíváncsi lennék, hogy a blog olvasói közül ki milyen sorozatot néz jelenleg, esetleg milyen nyári darára szánja rá magát. Várom a vendégkritikákat, legyen szó bármilyen sorozatról. Ajánli is lehet akármit, vagy éppen lebeszélni a többieket, hogy mibe ne kezdjenek bele.

Írd le tehát hosszasan véleményed bármely sorozat pilotjáról, esetleg az évadának összegzéséről, vagy arról, miért kezdtél bele / miért kaszáltad. Képeket is lehet hozzá csatolni. A kritikákat a sorozatokesfilmek@citromail.hu e-mail címre várom.

2012 június 21, csütörtök

666 Park Avenue | Promócionális fotók az 1. évadhoz

A 666 Park Avenue című sorozatról hoztam már korábban egy előzetest, mely az ABC-n debütál idén ősszel, valamint képeket az első epizódból. Most viszont 9 db promócionális fotót az első szezonhoz. Potenciált látok benne, csak ne csesszék el utána. Pilotra beülök.

Tovább»

2012 június 21, csütörtök

Charlie Sheen vissza akar vonulni?

Charlie Sheen még elkészíti az amerikai FX csatorna számára az Anger Management című sorozatát, de utána nem szeretne forgatni, elege van. Vagy csak azért mondja ezt, hogy mindenki nézze utolsó szerepléseit?

A 46 éves Charlie Sheen a New York Times-nak nyilatkozva elmondta, hogy még felveszi az FX csatorna számára az Anger Management című sorozatát, de utána nem kíván többet dolgozni, inkább öt gyerekével, focimeccsel és vidámparkkal múlatná az időt. A színész jelezte, hogy harminc éve forgat, elfáradt, és - miközben hálás a sorsnak az eddigiekért - semmi kedve hozzá, hogy "más ruháit viselje, más szavait mondja."

Sheen, akit 2011-ben rúgtak ki a roppant sikeres Két pasi - meg egy kicsi-ből, korábban is mondott már vad dolgokat (egyszer arról elmélkedett, hogy ő valójában egy vatikáni bérgyilkos varázsló, továbbá tigrisvér folyik benne), úgyhogy nem biztos, hogy komolyan kell venni visszavonulási szándékát. Egyfelől lehet, hogy ez csak reklám, hogy mindenki nézze új sorozatát, ha már ez lesz ez utolsó, másfelől olyan szerződése van az FX-szel, hogy amennyiben az első tíz epizód sikeres, akkor újabb kilencven részt készít a csatorna számára - azaz még évekig képernyőn lehet.

2012 június 21, csütörtök

Előzetesek (4): Dredd

A napokban látott napvilágot a Dredd előzetese. Ugye ez eléggé futurisztikus film lesz, így kedvez a Sci-Fi, sőt az akciófilmek rajongóinak is. Azt pedig mindenki tudja, hogy a a Judge Dredd (Dredd bíró), 1995-ös film idei remakejéről beszélünk. Amcsiknál szeptember 21-ig kell várni az új verzióra.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás