2012 május 31, csütörtök

Poszterek (1): Red Lights

Nemsokára debütál a Red Lights című thriller is, mert az amerikai premier 2012. július 13-án lesz. Viszont kaptunk hozzá egy vadonatúj posztert, amin a főbb nevek helyet is kaptak. Úgy, mint Cillian Murphy, Sigourney Weaver, Robert De Niro, Toby Jones és Elizabeth Olsen.

2012 május 31, csütörtök

Előzetesek (1): Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Aki még nem hallott az Abraham Lincoln: Vampire Hunter (Abraham Lincoln, a vámpírvadász), az most behozhatja a lemaradását, ugyanis nemrég kiadtak egy vadiúj előzetest, ami engem kilóra megvett. A történelmet és a természetfelettit epic módon kötötték össze, ráadásul a film producere Tim Burton, aki a rendezője volt a Dark Shadows (Éjsötét árnyék) című vámpíros komédiának. Június 22-től az amcsik már élvezhetik is a filmet.

2012 május 30, szerda

Ezért volt olyan béna Kristen Stewart

Több paródia is született már arról, hogy Kristen Stewart milyen furcsán viselkedik, ha nyilvános eseményeken ráirányul a közfigyelem. Most elárulta, mi ennek az oka. Sokáig nem tudott mit kezdeni azzal, hogy híres lett, és az emberek barátkozni akarnak vele, sőt egyesek még meg is tapogatnák, igaziból van-e. A most 22 éves színésznő 13 évesen lett sztár a Pánikszoba egyik főszereplőjeként, és sokáig nem tudta feldolgozni, hogy egy sztárnak egy pillanat nyugta sincs, ha kiteszi a lábát otthonról. "„Ha elmentem egy étterembe a családommal, és odajöttek hozzám az emberek, nem tudtam, mit csináljak. Begubóztam: magam elé néztem, és nem szóltam egy szót se." - meséli a színésznő. –"A szüleimet roppant kínosan érintette, hogy ilyen lehetetlenül viselkedem, kértek, hogy legyek kedves, és legalább egy hellót nyögjek ki, de nem ment. Pedig általában nyitott vagyok, és szeretek beszélgetni az emberekkel, de ilyen helyzetekben azonnal leblokkoltam. Most is adódnak kínos pillanatok." A színésznő egyáltalán nem tűnik félénknek vagy zavarodottnak legújabb filmjében. A klasszikus Grimm-mese akció-fantasy változatában, a Hófehér és a vadászban félelmetes harcos, aki egész hadsereg élén indul harcba a gonosz királynő (Charlize Theron) ellen.

Forrás: UIP Duna

2012 május 30, szerda

Szakítani fog Blake Lively?

Berágott az anyósjelöltre Blake Lively, aki több mint két hónapja jár Scarlett Johansson exével, Ryan Reynoldsszal. A kanadai színész édesanyja, Tammy ugyanis azt szeretné, ha a fiatalok minél hamarabb összeházasodnának, és az unokákat ő Vancouverben nevelhetné. Tammy ugyanis nem szeretné, ha utódai New Yorkban vagy Los Angelesben nőnének fel, szerinte Kanada sokkal biztonságosabb és nyugodtabb hely. Blake azonban nem viseli el, ha valaki jobban tudja nála, mit kellene tennie, ezért nő a feszültség közte és Ryan között. Még az is lehet, hogy Tammy okvetetlenkedése megmérgezi kapcsolatukat, és a végén szakítanak. Az anyósjelölt egyébként nem rejti véka alá, hogy fia szerinte jobbat érdemel a szőkeségnél, de ha már így alakult, elfogadja a helyzetet. Blake Livelyt legközelebb Oliver Stone brutális thrillerében, a Savagesben láthatjuk. Már megjelentek az első képek a nyakig véres színésznőről, ugyanis a történet szerint az általa alakított karaktert elrabolja és megkínozza egy drogkartell (vezetőiket Salma Hayek és Benicio Del Toro alakítja), hogy barátait rávegyék, dolgozzanak nekik. A filmben fontos szerepet kapott Uma Thurman és John Travolta is.

Forrás: UIP Duna

2012 május 30, szerda

Game of Thrones | Új karakterlista a 3. évad kapcsán

Vasárnap véget ér a Game of Thrones (Trónok harca) című, az HBO-n futó sorozat, máris nyugodtan hátradőlhetnek a székükben a rajongók, ugyanis 2013-ban visszatér a harmadik szezonnal. Tegnap pedig az EW hozott nekünk egy listát, méghozzá az új évad karaktereinek listáját.

Mance Rayder, Daario Naharis, Edmure Tully, Ser Brynden Tully (The Blackfish), Lady Selyse Florent, Shireen, Olenna Redwyne (The Queen of Thorns), Beric Dondarrion, Thoros of Myr, Jojen és Meera Reed azok a karakterek, akik feltűnnek majd az új etapban, méghozzá a "A Storm of Swords" részből adaptálva. A magazin hangsúlyozta, hogy azért, mert itt nem szerepel olyan karakter, akire még számítana az ember, nem jelenti azt, hogy fel se fog tűnni a harmadik szezonban.

A második évad színészeinek és színésznőinek listája pedig:  Peter Dinklage, Michelle Fairley, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Aidan Gillen, Iain Glen, Kit Harington, Richard Madden, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Sophie Turner, Jack Gleeson és Alfie Allen.

2012 május 30, szerda

Előzetesek (1): The Client List

Kezdjük a szerda délelőttöt a The Client List (Ügyféllista) soron következő epizódjának, az 1.08 - Games People Play bővített előzetesével. Második évada egyébként már berendelve.

2012 május 29, kedd

Előzetesek (3): The Amazing Spider-Man

Ismét új előzetessel örvendeztetett meg minket a Marvel, méghozzá legújabb filmje, a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) kapcsán, melyben vannak azért új jelenetek és egyben viccesek is. Engem a vége megfogott, de az egész film is alapjába véve. Szóval én tuti megnézem majd nyáron, szóbeli után egy nagyon jó kikapcsolódás.

2012 május 29, kedd

Előzetesek (1&2): The Dark Knight Rises

Kettő vadiúj TV spot is érkezett a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) kapcsán, az egyik Lucius Foxra, míg a másik Batman felemelkedésére fókuszál. Nagyon nyomatnak szinte mindenfélét a filmmel kapcsolatban, úgyhogy foghatja a fejét az, aki nem ül be rá.

2012 május 28, hétfő

Előzetesek (3): The Killing

Már csak kettő epizód maradt hátra a The Killing második etapjából, így most elhoztam a 2.11 - Bulldog előzetesét. IMDb-n eddig 7.9/10 pontot zsebelt be, ami annyira azért nem rossz.

2012 május 28, hétfő

Előzetesek (2): Game of Thrones

Elérkezett a season finale pillanat a Game of Thrones (Trónok harca) című sorozatnál is, méghozzá másodjára. Hogy ez az etap jobb volt-e, mint az első, azt mondjátok meg Ti. Én nem követem, de lehet, hogy nyáron majd megnézem. Íme a 2.10 - Valar Morghulis előzetese.

2012 május 28, hétfő

Előzetesek (1): The Dark Knight Rises

Megérkezett a harmadik TV spot is a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) kapcsán, melyben ha sok új jelenetet nem is mutatnak, de azért egy pillantást mindenképp érdemes vetni rá.

2012 május 28, hétfő

Poszterek (1): The Dark Knight Rises

Ismét promóciós anyaggal jelentkeztek a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) háza táján, pontosabban egy új Batman és egy Macskanő plakáttal, valamint kettő olyannal, mely mobil hátlapnak felel meg.

Tovább»

2012 május 27, vasárnap

The Client List | 1.08 - Games People Play - Promócionális fotók

Zárjuk a vasárnapi napot a The Client List (Ügyféllista) soron következő epizódjának, az 1.08 - Games People Play címűnek a promócionális fotóival. A sorozatot nem követem, de biztos vannak itt olyanok, akik igen.

Tovább»

2012 május 26, szombat

Poszterek (1): The Dark Knight Rises

Most már biztos, hogy megnézem a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) című trilógiazárót, mert annyira jó előzetesek és poszterek érkeztek róla, mint például most ez a Macskanős, hogy kár lenne kihagyni.

2012 május 26, szombat

The Amazing Spider-Man | Egy adag kép a filmből

Nemsokára behálózza az egész világot a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember), viszont az amcsikat jóval előbb, mert hozzájuk július 3-án érkezik, hozzánk pedig csak július 12-én. Nézzetek meg pár vadiúj képet a filmből.

Tovább»

2012 május 26, szombat

Előzetesek (1): Rookie Blue

Kezdjük a szombat délelőttöt egy Rookie Blue (Kékpróba) előzetessel, ugyanis nemrég tért csak vissza a sorozat a harmadik évadával. Nézzük meg akkor a 3.02 - Class Dismissed nevű epizódjának a bővített előzetesét.

2012 május 24, csütörtök

Rupert Grint dupla projektje

A Harry Potter filmekből jól ismert Rupert Grint szerepet kapott Fredrik Bond filmjében, a The Necessary Death of Charlie Countrymanben és Randall Miller CBGC-jében is, tudatta a Variety.
Előbbiről, a The Necessary Death of Charlie Countrymanről korábban már olvashattatok, a tovább mögött a címkék segítenek feleleveníteni, amit eddig tudunk a készülőfélben lévő projektről.
A CBGC viszont egy új projekt, amelyben Alan Rickman alakítja Hilly Kristalt, a CBGC tulajdonosát. A történetben megismerhetjük a New York-i belváros hírhedt klubjának underground zenei életre gyakorolt hatását. Rupert Cheetah Chrome-ot, a Dead Boys egyik tagját fogja alakítani, aki kiemelkedő szerepet játszott a klub népszerűségének növekedésében.

Forrás: Filmnews.hu

2012 május 24, csütörtök

Előzetesek (2): True Blood

Nem sok választ már el minket a True Blood (True Blood - Inni és élni hagyni) ötödik évadának premierjétől, ugyanis június 10-én az HBO képernyőjére visszatérnek a vámpírok, immáron ötödik alkalommal. Elvarratlan szálak bőven voltak a negyedik etap végén, s most belekóstolhatunk a legújabb előzetes révén abba, mi is vár ránk idén.

2012 május 24, csütörtök

Előzetesek (1): The Dark Knight Rises

Nyomatják a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) TV spotjait, bár érthető, elvégre kevesebb, mint kettő hónap múlva már el is érkezik a film premierje. Most kettő új előzetes látta meg a napvilágot, az utóbbi pedig a Macskanőre fókuszál.

2012 május 23, szerda

Kritika | A gyanú árnyékában

Úgy érzem, hogy megér egy külön posztot A gyanú árnyékában című új sorozat, mely magyar és az RTL Klub nevű csatornán kapott helyett. Szerintem most jó lóra tettek idehaza, engem nagyon megfogott ez az új sorozat.

Hogy az is értse, aki nem követi, azok kedvéért írom most le, miről is szól egy-egy epizód. Minden részben kiemelt szerepe van a családnak, ezért is egyrészt dráma a produktum. Mindegyik epizódban az adott család valamely tagja kerül "a gyanú árnyékába", ám a részek végére tisztázódnak a dolgok, avagy megmutatják, milyen véget is ért.
Számomra nagyon tetszik, hogy ez az egyfelől dráma, másrészt dokumentumsorozat (dokureality) szereplőit teljesen hétköznapi emberek formálják meg, s ennek tetejébe még a sztorik is igaz történeteken alapulnak. Szóval az illető talán rá is ismerhet saját történetére.A sorozat heti öt epizóddal jelentkezik, ebből adódik, hogy hétköznaponként vetíti az RTL Klub, mégpedig 19:05-ös kezdéssel, aránylag jó idősávban, mert a Híradó után biztos még sokan ülnek TV előtt és egy ilyesmi sorozat el is nyerheti a tetszésüket. A mai nap, május 23-án a produktum az 1.08 - A lányunkat bezárták egy kairói börtönbe! című epizódot vetítette, s kezdem úgy érezni, hogy minden nappal egyre érdekesebb sztorikat kapunk. Nyolc rész alapján meg is ítélik egy 8/10 pontot, mert ahogy írtam, nekem tetszik. Remélem még sok rész fog érkezni belőle, mert ezerszer jobb, mint egy Barátok közt.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás