2012 január 31, kedd

Justified | 3.04 - The Devil You Know - Promócionális fotók

Hoztam este pár promócionális fotót a Justified (A törvény embere) legújabb, 3.04 - The Devil You Know nevezetű epizódjából. Nézzétek meg az összeset.

Tovább»

2012 január 31, kedd

Nikita | 2.15 - Origins - Promócionális fotók

Kedd reggel hoztam 2 db promócionális fotót a Nikita című sorozat 2.15 - Origins nevű epizódjából. Sajnos csak ennyi érkezett, de azért nézzétek meg.

Tovább»

2012 január 30, hétfő

Hustle | Episode 8.05 - Promócionális fotók

A Hustle (Vagányok - Öt sikkes sittes) Episode 8.05 nevű epizódjához érkeztek most promócionális fotók. Én nem nézem, s szerintem nem is fogom. De azért aki követi, vessen pár pillantást a képekre.

Tovább»

2012 január 30, hétfő

Előzetesek (2): Game of Thrones

Április 1-jén (bolondok napján, pedig ez nem vicc) érkezik a Game of Thrones című 2011-es sorozat 2. évada, melynek első etapja is óriási sikert aratott. Aki követni akarja, az nézze majd az HBO-t, persze nem a hazaira gondolok, mert azért nekik is kell idő a szinkron elkészítéséhez. Olyannyira jó ez a sorozat, hogy IMDb-n 9.4/10-et szavaztak meg neki.

2012 január 30, hétfő

Előzetesek (1): Once Upon a Time

Hétfő van, tehát nem csak a Once Upon a Time legújabb része, hanem a következő előzetese is megérkezett, mely arra enged következtetni, hogy egy nagyon erős epizód elé nézünk. Jöjjön tehát az 1.12 - Skin Deep bővített előzetese. Viszont csak február 12-én láthatjuk.

2012 január 29, vasárnap

Private Practice | 5.14 - Too Much - Promócionális fotók

Érkezett pár promócionális fotó a Private Practice (Doktor Addison) című romantikus dramedy 5.14 - Too Much című epizódjából. Én nem szoktam nézni, az ilyen műfajért nem vagyok oda.

Tovább»

2012 január 28, szombat

Kritika | Alcatraz - Az első két epizód

Ismét jöttem kritikával, ezúttal az Alcatraz nevű újonc pilotjáról fogok írni, mivel hihetlenül jóra sikeredett. Promóciós anyagokat nem nagyon láttam róla, de legalább nem lőttem le poénokat.

Mindenki ismeri az Alcatrazt, vagy régebbi nevén az Alcatraz-szigetet (de Szikla néven is ismertté vált), ami egy hatalmas börtön egy szigeten. A pilot úgy kezdődik, hogy a szigetre koncentrálnak, mivel ez később is még fontos szerepet tölt be. A baj már akkor észlelhető, mikor a kocsi üres, ezért a két őr be is sétál a börtönbe. Olyan alapötlettel álltak elő a készítők, amit nem tudok elképzelni, hogy valakinek ne tetszene.

Beszélek 256 rabról és 46 őrről. Az Alcatraz egy nagyon kemény börtön, tele a legfurcsább, legkegyetlenebb, legelborultabb rabokkal. De amikor a két őr észreveszi, hogy az összes, tehát mind a 256 ember eltűnt, mindenki felteszi ezeket a kérdéseket magában: Hova tűntek? Ki tüntette el őket?

Én gondoltam időutazásra is, mivel ez magyarázná azt, hogy 1963. március 21-én eltűntek és 2012-ben felbukkannak úgy, hogy egy napot sem öregedtek. Még fogalmam sincs, hogyan kerültek ide, de valószínűleg az első évad erre fog épülni, ennek a témának a kivesézésével. Nem csak mi, nézők, hanem Rebecca Madsen (Sons of Anarchy) és partnere, Dr. Diego Soto (Lost) is arra próbál rájönni, mi is történt cirka 50 éve. Azért nem sorolnám ide Emerson Hausert - aki mellesleg ott volt a '63-asok eltűnésekor, hiszen a kettő őr közül ő volt az egyik, a fiatalabbik -, mert szerintem ő tudhat valamit. Mondom ezt úgy, hogy megnéztem a 2. epizódot is, melynek a végét elárulni hatalmas spoiler lenne. Nézzétek meg inkább.

Tehát az 1. szezon valószínűleg arra fog épülni, hogy előkerítik a rabokat, s kiderítik, mi is történt valójában egy fél évszázaddal ezelőtt. Az első kettő epizódra én simán adok egy 9/10-et, hiszen nagyon erősen kezdett, s a második rész sem volt egy szinttel lejjebb.

2012 január 28, szombat

Grey's Anatomy | 8.13 - Have You Seen Me Lately? - Promócionális fotók

Jöjjön pár vadiúj promóciós fotó a Grey's Anatomy (A Grace klinika) legújabb, 8.13 - Have You Seen Me Lately? nevű epizódjából.

Tovább»

2012 január 27, péntek

Előzetesek (1): The Mentalist

Péntek reggel jöttem a The Mentalist (A mentalista) legújabb, 4.13 - Red Is The New Black nevű epizódjának rövid előzetesével. Érdemes csekkolni.

2012 január 26, csütörtök

Raising Hope | 2.13 - Tarot Cards - Promócionális fotók

Csütörtök délután fele jöjjön 5 db promócionális fotó a Raising Hope (Nevelésből elégséges) nevű családi dramedy 2.13 - Tarot Cards című részéből. Aki nézi, annak pedig érdemes megnézni a képeket, természetesen.

Tovább»

2012 január 26, csütörtök

Előzetesek (1): Touch

Tegnap, azaz január 25-én, egy szerdai napon debütált a Touch első epizódja, pilotja. Még nem néztem bele, meg kell mondanom, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hozhattak ki a készítői egy Heroes (Hősök) után. És itt egy újabb 1. évados promó videó hozzá.

2012 január 25, szerda

Modern Family | 3.14 - Me? Jelaous? - Promócionális fotók

Remek sitcom a Modern Family (Modern család), mutatja is az IMDb-n szerzett 8.9/10-es pontja. Most pedig hoztam pár promócionális fotót a 3.14 - Me? Jealous? nevű epizódjából.

Tovább»

2012 január 24, kedd

The Mentalist | 4.15 - War of the Roses - Promócionális fotók

Régen volt már The Mentalist (A mentalista) cikk, ám ezt a hiányosságot most pótlom azzal, hogy hoztam 4 db promócionális fotót a 4.15 - War of the Roses nevű epizódjából. Nem követem a sorozatot, de biztos van(nak) itt olyan(ok), aki igen.

Tovább»

2012 január 23, hétfő

Előzetesek (1): Once Upon a Time

Még mindig azt kell mondanom, hogy a 2011-es őszi újoncok közül a Once Upon a Time magasan a legjobb, mert mindig valami izgalmasat és újat képesek mutatni. Egyre közelebb kerülünk a megoldáshoz, de még korántsem a végénél járunk. És akkor jöjjön az 1.11 - Fruit of the Poisonous Tree fél perces előzetese.

2012 január 22, vasárnap

7500 | Az első hivatalos kép a filmből

Köszönet az Entertainment Weeklynek azért, amiért meghozta az első hivatalos képet a 7500 című filmből. Ismerős arc is lesz benne, már annak, aki nézi a True Blood című sorozatot és ismeri belőle Ryan Kwantent (Jason Stackhouse).

Kwanten és Amy Smart egy házaspárt alakítanak a filmben, akik Japánba utaznak egy repülőgéppel a barátaikkal, ám egy természetfeletti erő mindent megváltoztat.

Műfaj: Thriller
Külföldi premier: 2012. augusztus 31.

2012 január 22, vasárnap

Poszterek (1): Touch

Sokan jókat remélnek a Touch című újonc kapcsán, s nem csak azért, mert ez Kiefer Sutherland új sorozata lesz, hanem a Heroes (Hősök) készítőinek új kreálmánya, ráadásul a FOX csatornán, ami ért az ilyen sorozatok készítéséhez. Íme az első évad vadiúj posztere, ami szerintem nagyon vagány.

2012 január 22, vasárnap

Előzetesek (1): Criminal Minds

Gyilkos és bővített promó érkezett a Criminal Minds (Gyilkos elmék) című sorozat 7.12 - Unknown Subject nevű epizódjához, melyben egy maszkos gyilkos kilétére próbálnak rájönni. IMDb-n erős, 8.2/10-es pontja van.

2012 január 21, szombat

Előzetesek (1): Chuck

Bizony, eljött ez a pillanat is. Január 27-én végleg búcsúzik a Chuck című sorozat, méghozzá az 5. évadának 2 órás sorozatzáró epizódjával, mely az 5.13 - Chuck Versus the Goodbye névre hallgat. 2007-ben indult útjára, s most ezt be is fejezi, 2012-ben. Szerintem egy remek sorozat volt. Íme az utolsó előzetes hozzá.

2012 január 20, péntek

Előzetesek (1): The Vampire Diaries

A The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) készítői aztán tudják, hogyan vigyenek bele csavart a sorozatba. Elég csak megnézni a 12. epizódot, s megértitek, miről beszélek. Vagy nézzétek meg most a 3.13 - Bringing Out The Dead nevű epizódjának rövid előzetesét.

2012 január 19, csütörtök

The Vampire Diaries | 3.14 - Dangerous Liasons - Szinopszis

EGY ELVARÁZSOLT ESTE - Elena meglepődik, mikor kap egy meghívót egy közelgő bálra, de mikor Damon és Stefan meghallja, hogy ezt Klaus birtokán rendezik meg, mindketten ragaszkodnak ahhoz, hogy elkísérjék a lányt. Caroline és Matt szintén váratlan csodálóktól kapnak meghívást a bálra. Az elegáns partin Elena egy elborzasztó tervről szerez tudomást, ami sokak halálához vezethet, de a lány nem tudja, kiben bízhat meg és kinek mondhatja el ezt az új információt. Caroline felfedezi Klaus olyan oldalát, melyet senki se gyanított volna. Végül, az erőszakkal és összetört reményekkel teli este után Damon úgy gondolja, keres egy új utat a reményhez.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás