2011 szeptember 30, péntek

'The Avengers' az EW címlapján

Hú, ezek aztán jó képek. Miről is van szó? A The Avengers (A bosszúállók) című film szereplői pózoltak az Entertainment Weekly címlapján. Csak szerintem néz ki tök furán Thor (Chris Hemsworth)? A tovább mögött 6 db karakterplakát látható.

Tovább»

2011 szeptember 30, péntek

Előzetesek (1): The Walking Dead

Vadiúj előzetes érkezett a The Walking Dead című sorozat 2. évadához, mely szerintem nagyon jó lett. Ez egy 13 részes szezon lesz, mely október 16-án startol az AMC csatornán, 90 perces évadnyitó epizóddal. Az utolsó 6 rész pedig 2012-ben kerül levetítésre, február 12-től.

2011 szeptember 30, péntek

Még mindig bosszút állnak!

Nem túl jó minőségű, ám annál érdekesebb képek érkeztek a The Avengers (A bosszúállók) című filmből, melyeken Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), Loki (Tom Hiddleston), Amerika Kapitány (Chris Evans) és Nick Fury (Samuel L. Jackson) látható.

Tovább»

2011 szeptember 29, csütörtök

Új 'The Avengers' képek

Vadiúj The Avengers (A bosszúállók) képek érkeztek, melyeken Tony Stark, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy, Sólyomszem és Thor látható. A képekért köszönet az Entertainment Weeklynek!

Tovább»

2011 szeptember 29, csütörtök

Poszterek (1): Extremely Loud and Incredibly Close

Jöjjön egy vadiúj poszter, méghozzá az Extremely Loud and Incredibly Close című filmé, mely érkezik 2012. január 20-án a tengerentúlon. A főbb szereplők: Tom Hanks, Sandra Bullock és John Goodman.

2011 szeptember 27, kedd

Előzetesek (2): Being Human (US)

Húha, hát eléggé jó előzeteseket kapott a Being Human (Emberbőrben) 2. évada, legalábbis én úgy érzem. Közben folyamatosan hozom fel a lemaradásom, mert egy nagyon jó koprodukcióról beszélünk, ami a Syfy csatornán fut.

Tovább»

2011 szeptember 27, kedd

Poszterek (1): War Horse

"Separated by war. Tested by battle. Bound by friendship."

2011. december 28-án érkezik Amerikában a War Horse (Hadak útján) nevezetű háborús dráma (hazai premier: 2012. február 2.), melynek rendezője a híres Steven Spielberg. Szó esik itt az I. Világháborúról, Angliáról és Európáról is. A posztere szerintem meg teljesen korrekt.

2011 szeptember 27, kedd

Előzetesek (1): The Human Centipede 2 (Full Sequence)

Köszönet a Yahoo! Moviesnak, ugyanis mától megnézhető a The Human Centipede 2 (Full Sequence) első előzetese. Én az első részt gusztustalan, színvonalon aluli horrornak tartom, mert ettől nem fél az ember, hanem rohan ki tőle hányni.

Ebben a filmben 3 áldozat helyett valaki 12 emberből próbál egy "emberi százlábút" létrehozni, na de milyen undorító módon? Tessék megnézni a trailert. Október 6-án nyit egyébként Amerikában.

2011 szeptember 26, hétfő

Being Human (US) | Pilot (villám)kritika

2008-ban új sorozat került a képernyőkre, méghozzá az angol BBC-n, mely a Being Human (A vámpír, a vérfarkas és a szellem) címet kapta. Az amcsik okosak voltak, 2010-ben koprodukcióban elkészítették a Being Human (Emberbőrben) jenki változatát. Én az utóbbi pilotját néztem meg, mivel az eredetiből láttam pár részt, de nagyon nem kötött le, nem tudom miért egyébként.

Teljesen jó felvezetéssel kezdett a sorozat. Áll egy csávó az erdőben, közben a másik beszél az élet fontos dolgairól. Itt még nem tudni, melyikük milyen természetfeletti lény. Aztán pár perc múlva szépen átváltozik Josh egy vérfarkassá, a csávó az erdőben. Utána kiderül, hogy a másik srác, aki az elején egy csajjal beszélget, hogy egy - mindenki számára megdöbbentő módon - vámpír.

Nekem azért is tetszett már maga a pilot (még csak azt láttam), mert ritkán látni olyan vámpíros-vérfarkasos koncepciót, ahol ilyen jól kijön egymással a két faj. Mindkét srácot tök jófejnek tartok. A vámpír, azaz Aidan avval jön elő, hogy próbáljanak normális életet élni, mert nem ok a természetfelettiségük arra, hogy ne próbáljanak meg "emberbőrben" élni. Régen mindketten azok voltak. A kórházban - ahol mindketten dolgoznak - veti fel ötletét Aidan, hogy vegyenek egy lakást, hogy végre valahol lakhassanak.

És itt jön Sally Malik a képbe, a lány, aki meghalt, s most szellemként él tovább a házban. Aki eladta Aidenéknek a pecót, az pedig Sally férje volt. Szomorú, az tény. Sally képtelen elmenni a házból, nem mer továbblépni, s ennek nem mindenki örül.

Jön a negatív szereplő, azaz Bishop, Aidan teremtője. Nem akar rosszat, hát persze, mégis magával húzza teremtményét a sötét oldalra. Ugyanis ő nem akart megint ilyen életet. Változni akart.

Szerintem a vége teljesen jó volt, nemsokára nézem is a következő részt. Josh húga ugyanis veszélyben van, s nem tudni, segít-e valahogy a telefonban megkért Sally, vagy a vér mámorában úszkáló Aidan. Én a pilotra egy 8/10-et adok, teljesen megfogott a sorozat.

2011 szeptember 26, hétfő

Nikita: Új promó képek

Vadiúj 2. évados képek érkeztek a Nikita című sorozathoz, melynek 1. etapját már idehaza is vetíti valamelyik csatorna. A sorozat 2010-ben indult útjára, s olyannyira jól teljesített a The CW-n, hogy második szezont is kértek belőle. Régebben volt már Nikita nevű sorozat, ez teljesen új, de feldolgozás.

Tovább»

2011 szeptember 25, vasárnap

Előzetesek (2): Doctor Who

Faszányos kis előzetest kapott a Doctor Who (Ki vagy, Doki?) 6.13 - The Wedding of River Song nevezetű epizódja. Érdemes belepillantani.

2011 szeptember 25, vasárnap

Előzetesek (1): One for the Money

2012. január 27-én érkezik a One for the Money című film, mely egy vígjáték, krimi és thriller ötvözete. Nem is olyan rossz. Íme a trailer.

Főszerepben Katherine Heigl, John Leguizamo, Jason O'Mara, Daniel Sunjata és Debbie Reynolds.

2011 szeptember 24, szombat

The Secret Circle | Pilot kritika

Már az elején szeretném leszögezni, hogy nekem nagyon tetszett a The Secret Circle pilot (1.01) epizódja. Sejtettem, hogy nem tették alacsonyra a mércét, hiszen a The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) testvérsorozatáról beszélünk.

A kritikát kezdeném Britt Robertsonnal, aki a sorozatban a főszereplőt, Cassie Blake-et alakítja. Azt hittem, hogy ő lesz az, aki teljesen jól hozza majd a szerepét, átéli a dolgokat és a többi. De nem, szerintem pont nem így történt. Szép a színésznő, meg minden, de valamiért kissé kevésnek tartom őt ehhez a karakterhez. Jóval többet kéne ebből kihoznia.

Akiben hatalmasat és kellemeset csalódtam, az Thomas Dekker volt, vagyis Adam Conant. Egy teljesen szimpatikus srác, akinek van már barátnője, de az első részből mindenkinek lejött, hogy tetszik neki Cassie, valamilyen szinten vonzódik is a csajhoz. Tehát részemről rendben van Thomas, ha hozza a formáját, vele semmi gondom nem lesz.

Faye, az igazgatónő lánya, a hataloméhes boszorkány. A mágia csak a kisujját nyújtotta felé, de amint megérezte az ízét, máris az egész karja kellett neki. Nekem unszimpatikus Phoebe Tonkin karaktere és maga a színésznő is. Sokan el vannak tőle ájulva, meg mondják, hogy ő adja a sorozat eyecandy faktorát, de szerintem nem. Inkább Britt Robertson és Shelley Henig (utóbbit nem azért mondom, mert a barna hajú és szemű lányok a gyengéim).

A gonosz varázsló, aki az epizód elején végez szegény Cassie édesanyjával, na neki teljesen gonosz kisugárzása van. Teljesen korrekt, bár kicsit hajaz Elijahra a Vámpírnaplókból, de szó szerint. Egy pillanatra azt hittem, hogy ő nem Charles, hanem Elijah. Nem tudni még, milyen tervet szövöget Faye anyjával, de már most jól vezetik fel a szálakat és valószínűleg húzzák ezt addig, amíg már nem bírjuk tovább.

Összeségében egy nagyon jó rész volt, pilotnak meg teljesen korrekt. A vége is ütött, a maga módján persze. Én erre a részre csak azért adok 8/10-et, mert ha esetleg a többi jobb lesz annál, akkor többet szeretnék adni egy 8-asnál.

2011 szeptember 24, szombat

Poszterek (2): Jack and Jill

"His twin sister is coming for the holidays..."

A Columbia Pictures hozta nekünk a legújabb Jack and Jill (Jack és Jill) posztert, a film érkezik Amerikában 2011. november 11-én (hazai premier: 2011. december 29.) Főszerepben Adam Sandler (kétszer is), valamint Al Pacino és Katie Holmes. Annyit muszáj hozzátennem, hogy a poszter szerintem kurva jó lett.

2011 szeptember 24, szombat

Poszterek (1): The Rum Diary

"Absolutely nothing in moderation."

Hú de találó poszter ez a The Rum Diary című filmhez, mely mellesleg érkezik is a mozikba már október 28-án. Főszerepben Johnny Depp és Amber Heard. A filmet írta és rendezte Bruce Robinson, Hunter S. Thompson regénye alapján.

2011 szeptember 24, szombat

Csizmás, a kandúr - Újabb reklám!

Ezen a videón szakadtam a röhögéstől. Nagyon jól választották ki a reklámot alapul. Az Old Spiceosról lenne szó, mikor a csokigyerek arról beszél a nőknek, hogy miért nem néz ki a pasijuk úgy, mint ő. De legalább az illatuk lehetne olyan, ha Old Spiceszt használnának. Tuti mindenki látta már.

A lényeg pedig az, hogy a Puss in Boots (Csizmás, a kandúr) érkezik 2011. november 4-én (hazai premier: 2011. december 1.), ami a külföldiek számára nem is hosszú idő, de nekünk se jelent akkora gondot az a kevesebb, mint egy hónap.

A szereplők hangjai: Antonio Banderas, Zach Galifianakis, Salma Hayek, Billy Bob Thornton és Amy Sedaris.

2011 szeptember 24, szombat

The Vampire Diaries: 3.05 - The Reckoning: Hivatalos epizódismertető

A VÉGZŐS GÓLYABÁL, AMIÉRT KÉPES LENNÉL MEGHALNI - Caroline, annak ellenére ami történt vele ezidáig, el akar menni a Mystic High School végzős gólyabáljára, hogy lássa Bonniet, Elenát, Mattet és Tylert, mielőtt elkezdődne az utolsó tanítási évük itt. Azonban váratlan vendégek miatt a buli tragédiába csap át, valaki meghal. Damon eközben győzködi Jeremyt, hogy lépjen kapcsolatba a túlvilággal, s tudja meg, hogyan győzhetik le Klaust. Végül, Klaus egyre jobban maga mellé állítja Stefant, s egyre véresebb és durvább feladatok elvégzésére használja fel őt.

2011 szeptember 23, péntek

Poszterek (2): The Human Centipede 2 (Full Sequence)

"100% medically inaccurate."

AZ IFC Films dobta fel a netre a Human Centipede 2 (Full Sequence) első poszterét, mely ütősre sikeredett. Az első filmbe bele-belenéztem, de annyira gusztustalan volt, hogy inkább kikapcsoltam. Ez már nem horror, ez csupa gusztustalankodás, pocsék horror. Persze más biztos várja a folytatást, amire 2011. október 6-án kerül sor a mozikban, külföldön.

2011 szeptember 23, péntek

Poszterek (1): The Iron Lady

"Never compromise."

A The Weinstein Company legújabb filmjéhez, a The Iron Ladyhez érkezett most egy poszter, amiért köszönet a Yahoo! Moviesnak.

Margaret Thatcher (Meryl Streep) életét követhetjük nyomon a film során, aki az első női miniszterelnök volt az Egyesült Királyságban. A XX. század egyik jelentős alakja volt, a filmben pedig láthatjuk, hogyan akarta mindenki fülébe eljuttatni azt, hogy az ő akarata szerint a nők domináljanak.

2011. december 16-án (hazai premier: 2012. február 2.) nyit külföldön, eme szereplőgárdával: Meryl Streep, Jim Broadbent, Alexandra Roach, Harry Lloy, Olivia Colman, Nicholas Farrell, Susan Brown, Roger Allam, Anthony Head, Julian Wadham, Pip Torrens, Nick Dunning, Richard E Grant, David Westhead, Angus Wright és John Sessions.

2011 szeptember 21, szerda

Blu-ray: Amerika Kapitány & The Avengers képek

Pacsi a Marvel Studiosnak, amiért küldött nekünk egy Blu-ray és DVD videót az október 25-én boltokba kerülő Captain America: The First Avenger (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) című filmről.

És ebben a Blu-ray trailerben mutatnak pár másodpercnyi The Avengers (A bosszúállók) forgatási videót. Ebből megnézhetitek a tovább mögött a kivágott képeket.

Megjegyzés: Scarlett Johansson azért néz olyan csúnyán, mert felhackelték a telefonjáról a meztelen képeit?

Tovább»

Címkefelhő
Feedek
Megosztás