2011 július 31, vasárnap

The Secret Circle - Shhh promó

Nemsokára itt az ideje a The Secret Circle premierjének, s a poszterek mellett rendesen nyomatják a promó videókat is. Íme a legújabb!

2011 július 31, vasárnap

Women of Comic Con

Megláttam ezt a fotósorozatot (Women of Comic Con) és nem is jutottam szóhoz. Annyira jól sikerült, ráadásul nagyon szép színésznőket válogattak össze a képek elkészítéséhez. Akik láthatók a fotókon: Sarah Michelle Gellar (Ringer), Anna Torv (Fringe), Jennifer Morrison (Once Upon a Time), Maggie Q (Nikita), Britt Robertson (The Secret Circle) és Yvonne Strahovski (Chuck). Fontos megjegyezni, hogy nagyon népszerű sorozatok színésznőit kapták lencsevégre. Ráadásul megnézhetitek, hogyan készült eme remek fotósorozat.Tovább»

2011 július 31, vasárnap

Spartacus 3. évados képek

A Spartacus 3. évadához már érkezett egy előzetes, de most jöjjön 6 db kép a szereplőkről. Kik láthatók a fotón? Leírom az elsőtől a hatodikig. Gannicus (Dustin Clare), Crixus (Manu Bennett), Oenomaus (Peter Mensah), Lucretia (Lucy Lawless), Mira (Katrina Law), Spartacus (Liam McIntyre)

És igen, Andy Whitfield helyett most már a 3. évadban Liam McIntyre alakítja a főhőst, Spartacust.

Tovább»

2011 július 31, vasárnap

Leonardo DiCaprio lehet a Universal westernjének főszereplője

Leonardo DiCaprio-val tárgyalnak, hogy vállalja el a Universal által készítendő western, a The Creed of Violence egyik főszerepét, melyet Todd Field fog rendezni.

Bostan Teran regénye nyomán készül a film, melynek története egy törvényen kívüliről szól, aki fegyvereket próbál Mexikóba csempészni, mialatt az országban dúl a forradalom. Ám amikor elkapják, segít egy kormányügynöknek, akivel a múltban már kapcsolatba került. 

Leonardo DiCaprio-nak felajánlották az ügynök és a törvényen kívüli szerepét is, de hivatalos döntés még nem született részéről.

A színész szerepelni fog Quentin Tarantino westernjében, a Django Unchained-ben is, melyben egy velejéig romlott ültetvényest fog alakítani, aki női rabszolgákat kényszerít prostitúcióra, míg a férfiakat halálig tartó küzdelemre kényszeríti. 

Az az érdekes az egészben, hogy mindkét western 2012. december 25-én kerül mozikba jelen állás szerint. Kell nekünk ennyi western egy időben?

Forrás: Filmnews.hu

2011 július 31, vasárnap

Rookie Blue: 2.07 - The One That Got Away - Promó

Meg is érkezett a Rookie Blue nevű sorozat 2. évadának a 7. részéhez, vagyis a The One That Got Awayhez a promó videó. Tessék megnézni.

2011 július 31, vasárnap

'Spartacus: Vengeance" előzetes

Spartacus: Blood and Sand címre hallgatott az első évad, a második a Spartacus: Gods of the Arena elnevezést kapta, a harmadik szezon pedig 2012-ben érkezik, Spartacus: Vengeance címmel. Eddig is főszerepet kapott a vér a sorozatban, szóval aki nem szereti a vér látványát, az inkább hagyja ki az előzetest. Persze remélem van olyan is, aki a sorozat rajongója, vagy látott már belőle részt.

2011 július 31, vasárnap

Haven: 2.04 - Sparks and Recreation - Promócionális fotók

A Haven 2. évadának 4. részéből, a Sparks and Recreationből érkeztek most promócionális fotók. Amint lesz időm, biztosan folytatom az első etapot. És akkor jöjjön hét fotó az epizódból.

Tovább»

2011 július 31, vasárnap

Forgatási képek a 'The Dark Knight Rises' című filmről

Jövő nyáron érkezik a The Dark Knight Rises című film, melyet már nagyon sok Batman rajongó vár. A produktumot Christopher Nolan rendezi, s a képen látható jelenetet pedig Pittsburghben vették fel. A fotón a film főellensége, Bane (Tom Hardy) látható.

2011 július 30, szombat

Poszterek (7): The Hunter

"Some mysteries should never be solved."

Nemrég a Pacific Rim egyik új híre kapcsán említettem, hogy Willem Dafoenak (Spider-Man) érkezik majd egy új filmje nemsokára, ez pedig a The Hunter. Most kaptunk hozzá egy színdús, teljesen korrekt plakátot.

2011 július 30, szombat

Poszterek (6): Végső Állomás 5

"Nézz szembe a halállal!"

Szeptember 8-án érkezik el Magyarországra a Végső Állomás 5 (Final Destination 5) című film, melyhez egy újabb magyar poszter is érkezett. Az tény, hogy nem a legjobb lett magyarosítva, de szerintem nem akkora gond.

2011 július 30, szombat

Poszterek (5): Táncoló talpak 2

"Minden nagy dolog egy apró lépéssel kezdődik."

Itthon is elkezdték reklámozni a Táncoló talpak 2 (Happy Feet Two) című filmet, mely hozzánk is elérkezik majd 3D-ben és természetesen a 2D-s filmeket kedvelők sem szomorkodhatnak. A rossz hír, hogy nem világpremierként ér el hozzánk, hanem elvileg csak decemberben lesz majd megtekinthető a hazai mozikban.

2011 július 30, szombat

Poszterek (4): Tinker, Tailor, Soldier, Spy

Gary Oldman (Harry Potter 3-4-5) áll a legújabb Tinker, Tailor, Soldier, Spy poszteren, kissé sejtelmesen, kissé kódokkal elborítva.

2011 július 30, szombat

Poszterek (3): Trespass

Érkezett egy vadonatúj Trespass poszter, melynek főszereplői Nicolas Cage és Nicole Kidman, a premier pedig 2011 decembere, természetesen külföldön.

Történet: "Kölcsönös kapcsolatok alakulnak ki a család és a bűnözők között, valamint számos titokra derül fény. Nicole Kidman és Nicolas Cage tűnik fel a filmben, akik az akció-drámában egy gazdag házaspárt alakítanak, és betörők áldozataivá válnak tóparti házukban."

2011 július 30, szombat

Kitűzték a 'Leaf Men' premierjének dátumát

Kitűzték a Leaf Men című film premierjének dátumát: 2013. május 17. Hát meg kell mondjam, az még nagyon-nagyon messze van.

A filmet a The Leaf Men and the Brave Good Bugs című gyermekkönyv alapján készíti el William Joyce, a 3D animációs filmet pedig Chris Wedge (Robots, Ice Age) rendezi.

Ahogy a történet is mondja, a bogarak próbálják az otthonukat, vagyis a kertet megvédeni a gonosz pók királynőtől.

2011 július 30, szombat

Poszterek (2): Two and a Half Men

Új posztert kapott az ősszel induló - már a 9. évadával -, megújult Két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Men) című sorozat, Ashton Kutcherrel a főszerepben.

2011 július 30, szombat

Poszterek (1): The Secret Circle

A The CW aztán tudja, hogyan kell promózni egy újoncot. Ezt tette a The Secret Circlenél is, hiszen nem csak hat új posztert kapott a sorozat, hanem látható a 'The Vampire Diaries alkotóitól' felirat is a plakátokon. Így aztán tuti sokan nézik majd a premiert, de valószínűleg utána is.

Tovább»

2011 július 30, szombat

'The Dark Knight Rises' forgatási képek

2012. július 20-án kerül a külföldi mozikba a The Dark Knight Rises című legújabb Batman-trilógiának a befejező epizódja, s én most erről hoztam forgatási képeket. A jeleneteket egyébként Lawrencevilleben vették fel.

Íme a szereplők: Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman, valamint az újak: Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard és Juno Temple. Tovább»

2011 július 30, szombat

'Red Tails' trailer érkezett

Lucasfilm bólintott és a 20th Century Fox tegnap közzé is tette a Red Tails első hivatalos trailerét. A film csak jövőre, január 20-án kerül a külföldi mozikba. A történet szerint afro-amerikai pilóták tűnnek fel hősként, drámai módon és körülmények között. A producerek Rick McCallum és Charles Floyd Johnson, a rendező pedig Anthony Hemingway (Treme, The Wire, Battlestar Galactica).

2011 július 30, szombat

Battleship bemutató feliratosan

Nemrég érkezett egy Battleship előzetes, melyet nem tudom, hogy közzé tettem-e a lapon. Ez most lényegtelen, mert érkezett egy magyar feliratos bemutató is, szóval ha esetleg az eredeti nyelvű elmaradt volna, most jöjjön ez.

2011 július 29, péntek

Két új Ringer plakát

A The CW hamarosan érkező újonca, a Ringer két teljesen új és korrekt posztert tudhat már magáénak. Az biztos, hogy én megnézem a pilotot, aztán az eldönti majd, hogy nézem-e majd tovább is.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás