2011 december 31, szombat

Harry's Law - Erica Durance, mint Wonder Woman

Nemrég még a Smallville című sorozat egyik főszereplőjeként láthattuk Erica Durance színésznőt, mára azonban már Wonder Woman jelmezben villog, mint ahogy látható a Harry's Law egyik epizódjában. Meg kell hagyni, most is nagyon csinos a színésznő, mint mindig. A tovább mögött a második kép rejtőzik! És ez volt a 2011-es év utolsó cikke itt a blogon.

Tovább»

2011 december 31, szombat

Castle - 4.12 - Dial M for Murder: Hivatalos epizódismertető

M, MINT MEGGYILKOL - Derek Webster (Desperate Housewives, Damages), mint vendégszereplő tűnik fel az epizódban.  Robert Weldon polgármester Castle régi barátja, aki egyébként New York polgármestere. Weldon polgármesternek köszönhető, hogy Castle és Beckett partnerek lettek. De most, hogy egy nőt holtan találnak a polgármester kerti medencéjében, Castlenek mélyebbre kell ásnia Weldonnal való barátságával kapcsolatban.

2011 december 31, szombat

Előzetesek (1): Chuck

Szilveszter, valamint a 2011-es év utolsó napján, december 31-én jöjjön egy előzetes a Chuck című sorozat 5.09 - Chuck Versus the Kept Man nevezetű részéhez. Érdemes megnézni, jó lesz. IMDb-n az értékelése pedig 8/10.

2011 december 30, péntek

Royal Pains | 3.12 - Some Pig - Promócionális fotók

Hoztam összesen 8 db promócionális fotót a Royal Pains (Luxusdoki) című sorozat 3.12 - Some Pig nevű epizódjából. IMDB-n még mindig megvan a stabil 7.5/10-es értékelés.

Tovább»

2011 december 30, péntek

Poszterek (1): 84. Oscar-gála

"Life. Camera. Action."

Megérkezett a poszter a 84. Oscár-gálához, melyet az ABC fog közvetíteni február 26-án, egy vasárnapi napon.

2011 december 27, kedd

Underworld Awakening | Új képek a filmből

Vadiúj képek láttak napvilágot az Underworld Awakening (Underworld: Az ébredés) című filmből, melyeken főként a szexi Kate Beckinsale (Selene) látható, feszes bőrszerkóban. Karaktere pedig ismét felveszi a harcot a vámpírokkal és a Lycan klánnal.

Műfaj: Akciófilm | Fantasy | Horror
Külföldi premier: 2012. január 20.
Hazai premier: 2012. január 26.

Tovább»

2011 december 27, kedd

Work It | 1.01 - Pilot - Promócionális fotók

Eddig nem is hallottam a Work It című sitcomról, de ma eljött ennek is a napja. Összesen 8 db promócionális fotót hoztam, de a képek alapján én nem sok jót jósolik neki. Ne legyen igazam!

Tovább»

2011 december 26, hétfő

Glee | 3.10 - Yes/No - Promócionális fotók

Promócionális fotók, összesen 6 db érkezett a Glee (Glee - Sztárok leszünk!) című sorozat 3.10 - Yes/No nevezetű részéhez. Én nem követem, de biztosan vannak itt olyanok, akik igen.

Tovább»

2011 december 26, hétfő

Előzetesek (1): Once Upon a Time

Újévkor maratonnal rukkol elő a Once Upon a Time című sorozat és a szériát nyugodtan nevezhetjük sikeresnek, mert egy új műfaj elindítója volt. Epekedve várjuk a január 8-án érkező új epizódot, de addig is itt egy maratoni promó videó. Feljebb is került az IMDb értékelési létráján, ugyanis már 8.4/10 pontot tudhat magáénak.

2011 december 25, vasárnap

Sherlock | 2.02 - The Hounds of Baskerville - Promócionális fotók

A Sherlock című brit misztikus krimi-dráma tavaly kezdett a BBC-n, s 2012. január 1-jén érkezik is a 2. évadának első epizódja. IMDb-n kiemelkedő értékelést kapott, mert szerintem a 8.9/10 elég erősnek mondható. Tudhatnak valamit az angolok, elég csak megnézni a Misfits című sorozatukat. Egyébként hoztam 3 db promócionális fotót a 2.02 - The Hounds of Baskerville című epizódjából. Fura, az 1. évada mindössze 3 részes volt, s szerintem ez is csak ennyi lesz. Bár egy rész 90 perces.

Tovább»

2011 december 25, vasárnap

Előzetesek (1): The Devil Inside

Jöjjön december 25., karácsony reggelén a The Devil Inside (Az ördög benned lakozik) előzetese, melyet csak 18 éven felülieknek engednek meg, de ha okos vagy és ügyes, idősebbnek állítod be magad. Mondhatnám azt is, hogy a The Exorcist (Az ördögűző) modernkori feldolgozása lesz, mert majdnem egy az egyben ugyanaz, de azért érdemes megnézni!

Műfaj: Horror | Thriller
Külföldi premier: 2012. január 6.
Hazai premier: 2012. március 29.

2011 december 24, szombat

A hét képe | Once Upon a Time - 1x07

Pont egy héttel ezelőtt jöttem elő A hét képe ötlettel, most pedig meghoztam a legújabbat. Szerintem ezúttal Jennifer Morrison feneke és karcsú alakja az, ami megérdemli az előbb említett címet. Hogy melyik Once Upon a Time epizódban kell ezt keresni? Az 1x07 -The  Heart is a Lonely Hunter című részében, mely az utolsó volt ebben az évben. Folytatása következik január 8-án.

2011 december 24, szombat

Frankenweenie | Új kép a filmből

Vadiúj kép érkezett a Frankenweenie című animációs rajzfilmből, melyet Tim Burton rendezett. Én díjazom egyébként azt, hogy fekete-fehérben fogják majd vetíteni. Amúgy ez egy stop-motion film is.

Műfaj: Animációs film | Vígjáték | Horror
Külföldi premier: 2012. október 5.
Hazai premier: 2012. október 4.

2011 december 24, szombat

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

December 24-ét írunk ma, s ezúttal is szeretnék mindenkinek, minden kedves látogatónak boldogságban gazdag, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni! Remélem mindenki a családjával tölti és békességben!

2011 december 23, péntek

The Amazing Spider-Man | Újabb promóképek

Nagyon király promóképek érkeztek a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című filmhez, melyre még bő fél évet kell várni. Annyit fűznék csak hozzá, hogy az elsőben látok valami újat, de a második és a harmadik egy az egyben a régi Pókemberes plakátokhoz köthető. Bár az utolsón azért ott virít a Not final cover (Nem végleges borító) felirat.

Tovább»

2011 december 23, péntek

Switched at Birth | 1.12 - The Tempest - Promócionális fotók

Jöjjön most 6 db promócionális fotó a Switched at Birth (Elcserélt lányok) című sorozat 1.12 - The Tempest nevű epizódjából. Tudjátok, m1-en lehet követni magyarul is, keddenként.

Tovább»

2011 december 23, péntek

Előzetesek (1): Touch

Felkeltette az érdeklődésem ez a január 25-én érkező sorozat, mely a Touch címet viseli. Kiefer Sutherland főszerepel benne, valamint fontos megemlíteni, hogy ez a Heroes (Hősök) alkotóinak legújabb kreálmánya lesz, csak ezúttal a Fox csatornán.

A történet nagyjából arról szól, ahogy az előzetesekből leszűrtem, hogy a gyereknek van valami fura kapcsolata a számokkal, meg képes látni a múltat, jelent és a jövőt is. Ebből tényleg ki lehet hozni egy nagyon jó történetet, csak ne b*sszák el.

2011 december 23, péntek

The Secret Circle | 1.10 - Darkness - Promócionális fotók

Akárcsak testvérsorozata (The Vampire Diaries - Vámpírnaplók), a The Secret Circle is január 5-én tér vissza, ugyanúgy a tizedik epizódjával. Aki még nem kezdte el, annak ajánlom, mert ez egy nagyon jó és érdekes sorozat. Kár kihagyni. Íme 6 db fotó az 1.10 - Darkness című epizódjából.

Tovább»

2011 december 23, péntek

Poszterek (1): On the Ice

Vadonatúj poszter érkezett az On the Ice című filmhez, mely két tiniről szól, akik testvérként nőnek fel egy alaszkai városban. Egy nap azonban egy tragikus baleset mindent megváltoztat. Ti beneveztek majd erre a filmre? Egyébként amcsiknál már év elején megjelent és a franciáknál is már több, mint egy hete. De azért kaptunk hozzá új posztert.

Műfaj: Dráma | Thriller
Külföldi premier: 2011. december 14.

2011 december 22, csütörtök

Misfits | BTS videó a 3. évadhoz

Érkezett egy BTS (Behind the Scenes / Színfalak mögötti) videó a Misfits című brit sorozat 3. évadához, melyben a szereplők beszélnek saját karaktereikről, azoknak új erejükről, s fejlődésükről. Érdemes megnézni, főleg azoknak, akik szeretik a sorozatot. És igen, tartja még a 8.9/10-es eredményét az IMDb-n. Azért írom ezt le, mert jelenleg 18116 ember véli úgy, hogy megér 10 pontból 9-et ez a sorozat. Szóval érdemes belekezdeni, ha valaki nem tette volna még meg.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás