2011 november 29, kedd

Hírek | 2011.11.29. - Kedd

  • Jon Cassar fogja rendezni a jövőre a képernyőkre kerülő időutazós krimit, az Out of Time című sorozatot.

  • Amerikában a White Collar 2012. január 17-én, a Royal Pains január 18-án és a Common Law január 26-án tér vissza.

  • Darren Pettie fel fog tűnni a Pan Am című drámában.

  • Kilenc hónapos hiatus után a The Game című sitcom egy 22 epizódos, 5. évaddal tér vissza a képernyőkre 2012. január 10-én.
2011 november 28, hétfő

The Walking Dead | 2.08 - Nebraska - Promócionális fotók

Szám szerint csak 2 db, de mégis érkezett kép a The Walking Dead című sorozat 2.08 - Nebraska nevezetű epizódjából. Íme!

2011 november 28, hétfő

Előzetesek (1): Hell on Wheels

Hétfőn reggel megtekinthetitek a Hell on Wheels című western dráma 1.05 - Bread and Circuses című részének promóját. A sorozat az amc nevű csatornán megy és 8.3/10-es értékelést kapott az IMDb-n.

2011 november 27, vasárnap

The Dark Knight Rises | Bane az 'Empire' címlapján

2012. július 20-án (hazai premier: 2012. július 19.) debütál az USA-ban a The Dark Knight Rises (A sötét lovag: Felemelkedés) című, az új Batman-trilógiának a befejező epizódja. Nézzétek meg ezt a négy új fotót.

Tovább»

2011 november 27, vasárnap

A legsötétebb óra | Magyar poszter

2011. december 25-én (hazai premier: 2011. december 22.), vagyis karácsonykor érkezik az amcsi mozikba a The Darkest Hour (A legsötétebb óra) című film, melyhez most érkezett egy nagyon baró, "magyarított" plakát. Az tuti, hogy én meg fogom nézni majd a filmet. Ja és persze 3D-ben is megtekinthető.

2011 november 27, vasárnap

John Carter | Új still a filmből

2012. március 9-én (hazai premier: 2012. március 8.) érkezik Andrew Stanton rendezésében a John Carter című film, mely Edgar Rice Burroughs novellája alapján készült.

Nemrég pedig, köszönhetően az Entertainment Weeklynek, érkezett egy új still a filmből, mely nekem elég gagyinak tűnik, olyan mintha a csávót odaphotoshoppolták volna.

2011 november 27, vasárnap

Előzetesek (1): Merlin

Vasárnap délelőtt a Merlin (Merlin kalandjai) című brit sorozat 4.10 - A Herald Of The New Age nevű részének promó videójával érkeztem meg, melyet érdemes megnézni a fanoknak.

2011 november 26, szombat

Boardwalk Empire | 2.10 - Georgia Peaches - Promócionális fotók

Hat darab promócionális fotó érkezett a Boardwalk Empire (Gengszterkorzó) 2.10 - Georgia Peaches nevű epizódjához. Egyébként az HBO 2010-es műsoráról beszélünk.

Tovább»

2011 november 26, szombat

In the Land of Blood and Honey | Hivatalos ismertető és poszter

A GK Films és a FilmDistrict jóvoltából megérkezett az In the Land of Blood and Honey (A vér és mező földjén) című film, melyet Angelina Jolie írt és rendezett. Nemsokára vetítik a mozikban, Amerikában 2011. december 23-tól lehet megtekinteni, idehaza is ugyanekkor.

A film szereplői: Zana Marjanović, Goran Kostić, Rade Šerbedžija, Vanesa Glodjo és Nikola Djurićko.

Hivatalos történet: Az események az 1990-es években lezajlódó boszniai háború időpontjára tehetőek, a Balkán régióban. Danijel (Kostić) és Ajla (Marjanović) történetét mondja el a film, két emberét, akik egy brutális etnikai konfliktus két különböző oldalán állnak. Danijel a szerb katonákkal együtt harcol, Alja pedig a boskányok hadifoglya. Mindketten ismértek egymást már a háború előtt, megtalálhatták volna a szerelmet is. A kapcsolatuk viszont sötétebbé válik, mindenkinek más indítéka van és a hűség fogalmas is megváltozott. A film bemutatja, hogyan képes egy háború kiforgatni önmagából egy embert, hogyan képes szétrombolni mindazt, ami szép és jó volt azelőtt.

2011 november 26, szombat

Underworld Awakening | Négy új kép a filmből

Négy vadiúj kép érkezett az Underworld Awakening (Underworld: Az ébredés) című filmből, melyet 2012. január 20-án mutatnak be Amerikában (hazai premier: 2012. január 26.). 

A főszereplő ismét Kate Beckinsale (Selene), aki a Lycan-okkal (vérfarkasok) és a vámpírokkal folytatja harcát.

Tovább»

2011 november 25, péntek

Doctor Who | 7.00 - Christmas Special - Promócionális fotók

Jöjjön 7 db still a Doctor Who (Ki vagy, Doki?) című brit sorozat 7. évadának 0. epizódjából, mely nem hiszem, hogy a Christmas Special nevet viseli, szerintem ez csak arra utal, hogy ez egy karácsonyi különkiadás.

Tovább»

2011 november 24, csütörtök

Az oldal sokáig fog még frissülni!

Először is megköszönném Nektek, hogy minden nap látogatjátok a blogot, még akkor is, ha nem sikerült esetleg valamilyen új információt hoznom számotokra. Napi 500 körül mozog a látogatottság, eleinte pedig 60-70 között mozgott (2011. július 1-jén indult útjára). Remélem az is segíti a népszerűségi index növekedését, hogy a facebook közösségi oldalra is felkerült a blog.

Igyekszem majd napi 2-3 hírt hozni mindig, de remélem nem haragszotok, ha ez nem jön össze. Úgy vettem észre, hogy elég sokan érdeklődtök a lap iránt. További kellemes böngészést, hozzászólásokat és kérdéseket, esetleg ötleteket a lappal kapcsolatban pedig nyugodtan lehet írni.

2011 november 24, csütörtök

Raising Hope | 2.10 - It's A Hopeful Life - Promócionális fotók

Ma csak ennyi újdonsággal érkeztem, de ez is több, mint a semmi. Jöjjön 8 db promócionális fotó a Raising Hope (Nevelésből elégséges) című sorozat 2.10 - It's A Hopeful Life nevű epizódjából. Még nem láttam belőle egy percet sem, de IMDb-n megkapta a 8.5/10-es értékelést. Többi kép a tovább mögött!

Tovább»

2011 november 23, szerda

Értékelés: Misfits - 3x04

Úgy érzem, hogy megérdemel egy külön posztot a Misfits 3. évadának 4. része, ami egyébként a szezon félévadzárója volt. Nagyon ütősre sikeredett, valahogyan még az előző epizódot is sikerült űberelniük. Mi is volt ebben a részben?

Egy öregember nyitja az epizód első jelenetét, akiről megtudjuk, hogy szüleit a II. világháborúban elvesztette, őt pedig zsidó létére örökbe fogadta egy német család. Akinem nem esett volna el, itt bizony a szál Adolf Hitlerhez köthető. Kiderült, hogy a képesség adogatós/elvevős srác, akinek neve Seth, adott a manusnak képességet, méghozzá az időutazást. Hogy ez Curtis régi képessége volt-e vagy sem, azt nem tudom, de attól függetlenül remek ötlet volt ez.
A lényeg, hogy elhatározza a bácsi, hogy bosszút áll szülei haláláért Hitleren és visszamegy az időben. Meg akarja ölni, ám minden balul sül el, mert Adolf szúrja meg az öreget, aztán megtalálja az okostelefonját. Itt kezdődik a probléma, mert a krapek visszamegy "saját" idejébe, ám a telefonból kinyert (1945) technológia túl korán hozzájuttatta a nácikat a hatalomhoz. Egy alternatív jelenbe sikerült visszatérnie, ahol a nácik a mai napig kegyetlenkednek és ölnek.

Seth itt kulcsfontosságú karakternek számít, mivel az ő képessége az, hogy tud adni és elvenni erőket. Az is fontos, hogy a bácsi is tőle kapta, s ennek következtében borult fel minden. A felügyelő, azaz Shaun ranggal rendelkezik, s Simon is egy besorozott náci. Persze tudjuk, hogy kedvenc karakterünknek ez nincsen ínyére, s ezt be is bizonyította. Kellemes meglepetés volt az alternatív 2011-ben látni Petert, de itt is meghalt, nem valami szépen.

A szálak szépen futottak össze, mindenki találkozott a másikkal, s a végén sikerült Kellynek rendbehoznia a dolgokat, mivel Seth az időutazás képességét adta neki, így visszament Hitlerhez, s elvette tőle a telefont. Persze aztán saját valóságában Seth visszaadja neki a f*ckin' rocket scientist, azaz a tudós képességét. Ez az epizód frenetikus volt, s másodjára is azt kell mondanom, a Misfits készítői nagyon kreatív ötletekkel tudnak előrukkolni. Így kell kérem szépen felcsigázni a nézőket és közben a sorozatot még jobbá tenni. Nekem az epizód simán megér egy 10/10 pontot.

2011 november 22, kedd

Fantom képek érkeztek

Vadonatúj képek érkeztek a Magyarországon 2011. december 15-én kerülő Mission: Impossible - Ghost Protocol (Mission: Impossible - Fantom protokoll) című filmből, melyben ismét Tom Cruise (Ethan Hunt) néz szembe lehetetlen küldetésekkel.

Ha jól tudom, ebben a filmben van egy olyan jelenet, ahol Tom mászik meg kaszkadőr nélkül egy nagyon magas épületet. Nem semmi, 49 évesen. Egyébként a produktum már a 4. része a Mission: Impossible franchisenak. Mint ilyen típusú cikkeknél mindig, képek a tovább mögött.

Tovább»

2011 november 21, hétfő

Előzetesek (3): The Secret Circle

Csak úgy, mint testvérsorozata, a The Secret Circle is január 5-én tér vissza és szintén a 10. epizódjával. Az 1.10 - Darkness bővített előzetese megérkezett, nézzétek csak meg.

2011 november 21, hétfő

Előzetesek (2): The River

2012. február 7-én veszi kezdetét a The River című sorozat, mely Steven Spielberg legújabb munkássága és még a Paranormal Activity rendezője is dolgozott rajta. A sorozat az ABC-n fog indulni, íme egy széria premier promó videó.

2011 november 21, hétfő

Előzetesek (1): Dexter

Meghoztam hétfő reggel a Dexter című sorozat 6.09 - Get Gellar nevű epizódjának előzetesét, melybe érdemes belenézni. A széria már 2006 óta fut.

2011 november 20, vasárnap

Új forgatási képek a Pókember háza tájáról

Vadiúj forgatási képek érkeztek a The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) című filmből, melyeken Andrew Garfield (Peter Parker / Pókember) és Rhys Ifans (Dr. Curt Connors / A gyík) látható.

A szereplők: Emma Stone, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen és Sally Field. A film 2012. július 3-án nyit Amerikában (hazai premier: 2012. július 5.), 2D és 3D, valamint IMAX 3D mozikban is.

Tovább»

2011 november 20, vasárnap

Hasadt a hajnal az amcsiknál

November 18-án volt Amerikában a The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész ; hazai premier: 2011. november 17.), s most megtudhatjuk, hogy mennyit is hozott a film.

A szerdai, nemzetközi bemutató után a film világbevétele meghaladta a 283.5 millió dollárt (63.667.863.000 Ft). Így az első héten 139.5 millió dollár származott 4061 moziból. A produktum az ötven legjobban nyitó filmek közé került be, bár az Alkonyat: Újhold (142.8), a Pókember 3 (151.1), a Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész (169.2), valamint A sötét lovag (158.4) jobban nyitott, de csak pár millióval.

Szerintem a közel 64 milliárd forintos világbevétel kíváló eredmény, eltekintve attól, hogy az eddigiek mind nyálas vámpírfilmbe csaptak át. Bízok abban, hogy miután majd megnéztem, azt fogom mondani, hogy ez egy remek, izgalmas film volt.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás