2011 október 29, szombat

Supernatural: 7.07 - The Mentalists - Promócionális fotók

Új képek érkeztek a Supernatural (Odaát) háza tájáról, méghozzá a 7.07 - The Mentalists nevű epizódjából. Azért nem semmi, hogy 2005 óta megy már a sorozat, s hogy már a 7. szezonjánál tart.

Tovább»

2011 október 29, szombat

Előzetesek (1): Grimm

Várós sorozat lett a Grimm, ugye? Tegnap debütált a pilot epizódja, viszont máris megtekinthető az 1.02 - Bears Will Be Bears előzetese. Azért tegyük hozzá, hogy ez az egyetlen életképes (új) sorozata az NBC-nek.

2011 október 26, szerda

NCIS: Los Angeles: 3.07 - Honor - Promócionális fotók

Kisebb kihagyás után ismét itt vagyok, s elhoztam az NCIS: Los Angeles című sorozat 3.07 - Honor részének promócionális képeit. Tovább mögött még vannak képek.

Tovább»

2011 október 23, vasárnap

Előzetesek (3): Grimm

Csak nem rákapott az NBC is a misztikus sorozatokra? Hát de, bizonyítja ezt az is, hogy október 28-án, Halloween hétvégéjén érkezik a Grimm című sorozat, ami körülbelül a Fringe és egy NCIS keverékének tudható be. Magyarul misztikum és bűnügy, de én iszonyatosan várom a pilotot.

2011 október 23, vasárnap

Amerika Kapitány 2 majd csak 2014-ben!

A Captain America: The First Avenger (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) írói, azaz Christopher Markus és Stephen McFeely nemrég beszéltek arról, hol is fog játszódni a Captain America 2 (Amerika Kapitány 2).

"Szerintem nyugodtan mondhatjuk azt, hogy ez a film elsősorban a modern korban fog játszódni." - mondta Markus. "Szerintem ez volt az egyik legnagyobb kérdés, ami felmerült azokban az emberekben, akik már a folytatáson gondolkodtak. Úgy hagytuk ott Kapitányt a film végén, hogy csak csodálkozott: 'Hova kerültem? Milyen hely ez? Mi történt a világgal? És a többi.'.

"Amilyen világban élt Steve Rogers, az vele összefüggésben volt." - mesélte el McFeely. "Amerika Kapitány egy tisztább világban élte mindennapjait, ahol minden csak fekete-fehér, jó-rossz és hős-gonosz volt. És Steve szimbolizálja ezeket. De most már itt él, ebben a modern világban, ahol semmi sem fekete-fehér."

A film csak 2014-ben érkezhet, mivel 2012-ben a The Avengers (A bosszúállók) fog debütálni.

2011 október 23, vasárnap

Előzetesek (2): Once Upon a Time

Ma érkezik meg az ABC legújabb drámája, a Once Upon a Time, ami azért valljuk be, misztikusra is sikeredett és én személy szerint ennek nagyon örülök. Íme egy ütős előzetes az 1.01 - Pilothoz, s ha ez nem csinál elég kedvet a sorozathoz, akkor semmi más. Nem árt tudni, hogy az epizódok 60 percesek.

2011 október 23, vasárnap

Előzetesek (1): Boss

Nemrég debütált a Boss című sorozat a STARZ nevezetű csatornán, én pedig el is hoztam az 1.02 - Reflex előzetesét. Az IMDb-s ráta alapján annyira rossz nem lehet.

2011 október 22, szombat

Képek a 'Halhatatlanok' című filmből

2011. november 11-én (vagy 11.11.11-én) a 11.11.11 című filmmel együtt érkezik meg az Immortals (Halhatatlanok) is (hazai premier: 2011. november 10.), melynek főszereplői: Luke Evans, Henry Cavill, Kellan Lutz, Joseph Morgan és még sokan mások. A tovább mögött találtok még pár képet!

Tovább»

2011 október 16, vasárnap

Poszterek (1): The Devil Inside

"No soul is safe."

A Paramountnak köszönhetően megkaptuk az első The Devil Inside posztert, mely érkezik 2012. január 6-án. Főszerepben Fernanda Andrade, Simon Quarterman és Evan Helmuth.

2011 október 12, szerda

Kritika | The Big Bang Theory - 4. évad

Végeztem is a The Big Bang Theory (Agymenők) 4. szezonjával, ami nagyon kellemes felüdülés volt. Szerintem nyugodtan mondhatom azt, hogy ez az eddigi legerősebb évad. Bele is kezdenék, miért volt számomra ez az etap üdítő.

Az első szezon alatt is remek poénforrásnak bizonyult, ez a legjobb sitcom (szerintem ennél jobbat nem lehet találni), és ezért pacsi a CBS-nek. Már az ötödik évadnál tart a sorozat, én csak most fejeztem be a negyediket. Meg kell mondjam, a lányok is feljebb vitték a pontértéket, melyet a kritika végén olvashattok majd.

Amy Farrah Fowler, a harmadik szezon végén megjelenő új szereplő, Sheldon barátja, aki lány és nem barátnője egy kellemes csalódás volt. Eleinte irritált ez a karakter, még Sheldonnál is hülyébbnek tűnt. Aztán a negyedik évad közepe táján már kezdtem megkedvelni, mert az írók az ő számára is remek egysorosokat írtak meg.

Penny mintha kissé háttérbe szorult volna, bár mindegyik részben láthattuk a csodálatos Kaley Cuocot. Ezt annak is betudhatjuk, hogy megjelent Priya, Raj nővére és többet foglalkoztak a Howard-Bernadette-szállal is.

Nekem a kedvencem még mindig Sheldon, nem hiszem, hogy ezen akármilyen új évaddal tudnának változtatni. Leonard szerintem fele annyira nem vicces, bár őt se tartom egyáltalán rossz karakternek. Aki még odateszi magát poén téren, az mindenképpen Rajesh, akinek már az akcentusa is megnevetetti az embert. Howard és az anyja közötti egysorosok pedig mindenképp viszik a pálmát, ez is feldobja a sorozatot.

Nekem tehát nagyon remek kikapcsolódás volt a The Big Bang Theory negyedik évada, remélem, hogy még jó pár etap készül el. A szezon tőlem kap egy 10/9-et, ennyit mindenképp megér.

2011 október 12, szerda

Előzetesek (1): A bosszúállók

Nagyon megörültem, mikor megkaptuk az első trailerét október 11-én a The Avengers (A bosszúállók) című filmnek. Még jobb kedvem lett azután, hogy még aznap meg is jelent hozzá a szinkronos előzetes. Tehát nem csak 8 nappal hamarabb érkezik a film hozzánk, de még a hazaiak arra is figyelnek, hogy a magyar rajongók is megkapják a jussukat a filmet illetően.

Az amerikai premier tehát 2012. május 4-én lesz, míg Magyarországon már 2012. április 26-án látható lesz a film. A neves szereplőgárda: Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Jeremy Renner, Robert Downey Jr, Cobie Smulders, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Stellan Skarsgård és Mark Ruffalo.

2011 október 11, kedd

Forgatási képek az Acélemberről!

Nagyon sok forgatási kép érkezett a Man of Steel című filmről, melyről kijelenthetjük, hogy már nem annyira a kezdeti stádiumában van. A produktum érkezik 2013. június 14-én, természetesen Amerikában. Amy Adams (Lois Lane) és Henry Cavill (Superman / Clark Kent) is feltűnik a képeken. Tovább mögött még van pár kép!

Tovább»

2011 október 10, hétfő

Előzetesek (1): Pan Am

Nem is olyan régen debütált a pilot epizódjával a Pan Am nevű sorozat. Még nem sikerült belekukkantanom, de hogy őszínte legyek, szerintem nem is fogok belenézni, mert ez a téma engem hidegen hagy. Íme az 1.04 - Eastern Exposure előzetese.

2011 október 9, vasárnap

Merlin: 4.05 - Promócionális fotók

Merlin (Merlin kalandjai). Egy annyira jó sorozat, hogy szinte vétek nem elkezdeni nézni. Csak most jutottam el oda, hogy megnézzem a pilotot és tuti, hogy ledarálom az eddigi 3 szezont. Most tartunk a negyediknél, ennek 5. epizódjáról pedig hoztam három darab képet. Annyira jól tálalják a mágiát, ráadásul az "eredeti környezetében", hogy érdemes belekukkantani. Ezért nem tetszik nekem a The Secret Circle, mert az alapokat a mágiánál a középkorban kell keresni.

Tovább»

2011 október 9, vasárnap

Előzetesek (3): Chuck

Október 28-án nyit a Chuck című sorozat az NBC-n az ötödik évadával. Ez már az utolsó etap lesz, kedves Chuck-rajongók! Mindenesetre itt egy előzetes az 5. szezonhoz.

2011 október 9, vasárnap

Új 3. évados Glee fotó

Új fotó érkezett a Glee (Glee - Sztárok leszünk!) háza tájáról, méghozzá egy 3. évados csoportos fénykép. Tessék csekkolni.

2011 október 9, vasárnap

Angol előzetes a Haywire című filmhez

Steven Soderbergh filmje, a Contagion (Fertőzés) hamarosan megjelenik, ám ennél is újabb a Haywire, mely Amerikában 2012. január 20-án debütál. Ehhez érkezett most egy trailer, méghozzá az angoloknak.

A film szereplői: Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Antonio Banderas, Bill Paxton, Michael Douglas és Michael Angarano.

2011 október 9, vasárnap

Thor és Amerika Kapitány

Thor (Chris Hemsworth) és Amerika Kapitány (Chris Evans) látható ezen a képen, méghozzá a The Avengers (A bosszúállók) című film egyik jelenetéből, amely 2012. május 4-én debütál Amerikában (hazai premier: 2012. április 26.). Október 11-én, kedden kerül netre az első előzetes (teasert kaptunk eddig csak).

2011 október 9, vasárnap

Előzetesek (2): Merlin

Ha már a Being Human US az első rész után nem kötötte le a figyelmemet, akkor szerintem megpróbálkozom majd a Merlin (Merlin kalandjai) nevű angol sorozattal. Ismét király előzetest kaptunk, és most már biztosan megnézem a pilotot.

2011 október 9, vasárnap

Előzetesek (1): The Secret Circle

Teljesen nem kaszáltam el a The Secret Circlet, csak egy időre abbahagytam. A harmadik epizód felénél se jártam, mikor kikattintottam, egyszerűen unalmas volt. Lehet, hogy utána felpörögtek a dolgok, majd valamikor bepótlom. Egyszerre 2-3 részt letudni ennél a sorozatnál szerintem sokkal jobb. De a lényeg, jöjjön az 1.05 - Slither promó videója. És megint az van, hogy az előzetes fasza, de maga a rész nem annyira pörgős, mint a 20 mp-es promója.

Címkefelhő
Feedek
Megosztás